Політика конфіденційності MEDIC-SS

Політика конфіденційності Дана Політика конфіденційності описує всі умови використання та обробки персональної інформації про користувачів сайту компанії Medic-SS, а також гарантує безпеку зберігання особистих даних при оформленні замовлення у диспетчера. Компанія Medic-SS приділяє багато уваги захисту особистих даних про користувачів сайту і замовників послуг транспортування хворих у диспетчера.

Визначення

Персональної інформацією про користувача сайту або замовника послуг компанії можуть бути будь-які дані, які надає фізична особа співробітникам компанії.

Обробка особистої інформації має на увазі під собою збір, запис, зміна, зберігання, систематизацію та накопичення, поширення або відкриття доступу, а також видалення персональної інформації.

Персональні дані, які використовують представники компанії Medic-SS:

  • ПІБ користувача (замовника послуги транспортування хворого);
  • E-mail замовника;
  • інші контактні дані замовника;
  • ПІБ хворого, його вік;
  • стан хворого і вага;
  • куди буде проводитися перевезення хворого.

Правила та принципи обробки інформації

Принципи обробки інформації про замовників на сайті компанії Medic-SS, а також надаються особистих даних при розмові з диспетчером:

  1. Дії з особистими даними проводяться відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI
  2. Представники компанії гарантують неприпустимість незаконних дій з особистими даними, випадкового доступу інших осіб до них, а також зобов’язуються здійснити всі заходи щодо захисту персональної інформації від копіювання або поширення, а також інших незаконних дій з особистою інформацією замовників.
  3. Інформація про осіб, які оформляють замовлення на сайті компанії, зберігається на власних серверах, що повністю відповідає всім нормативно-технічним вимогам.
  4. При зміні особистих даних замовника обробка їх відбувається в такому ж порядку, як вихідна інформація.
  5. Представники компанії гарантують забезпечити повну конфіденційність персональної інформації замовників при оформленні послуг у диспетчера, а також в мережі Інтернет.
  6. Використовувати особисті дані користувачів (замовників) представники компанії можуть тільки для складання внутрішнього звіту, здійснення надання послуг замовникові, статистичної обробки і створення архіву.
  7. Представники компанії і диспетчери обробляють тільки інформацію, необхідну для оформлення замовлення послуг транспортування хворого, а також для відповідального виконання договорів, що укладаються з замовниками.
  8. Здійснення розсилок рекламного або інформаційного характеру на електронну адресу користувача відбувається тільки в разі підтвердження згоди на отримання таких розсилок від замовника. У свою чергу сам користувач завжди може відмовитися від них.
  9. Представники компанії не продають особисту інформацію та дані про замовлення і не передають її третім особам, крім деяких випадків:
  • згоду на такі дії від одного з учасників;
  • передача інформації в окремих випадках для виконання договору між компанією Medic-SS і замовником;
  • якщо це передбачено чинним законодавством і органи спецслужб вимагають надати дані.
  1. Користувач (замовник) має право вимагати від представників компанії припинити обробку особистої інформації в будь-який час.
  2. Оформляючи замовлення на даному сайті компанії, користувач дає свою згоду на дії з особистою інформацією (обробку, систематизацію) згідно вище викладених правил.
  3. Діти будь-якого віку можуть без побоювання батьків користуватися сайтом компанії.

Medic-SS – перевезення хворих київ